LINE 300 Elite

LINE 300 Elite är den mest avancerade klipparen som finns på marknaden. Den är idealisk för de flesta trädgårdar/parker. Line 300 är den senaste modellen från Ambrogio och tar gräsklipparna in i en helt ny era. Line 300 kan tack vare sitt självprogrammeringssystem optimera sin arbetstid med hänsyn till gräsmattan, batterierna och motorerna.

Line 300 Elite är utrustad med en starkare borstlös motor och större blad, allt för att kunna utöka klippytan så mycket som möjligt. Tack vare sina avancerade funktioner klarar den av att sköta trädgårdar upp till 6000 m2 och med en lutning på upp till 45%. Line 300 klipper i ett slumpmässig mönster och optimerar kvalitén på klippningen genom att köra i en spiralformation om det behövs.

Line 300 har ett patenterat säkerhetssystem som stoppar bladet omedelbart om man vidrör handtaget eller om klipparen av misstag välter. Den är även utrustad med smart modulation vilket innebär att den anpassar hastigheten på kniven på ett sätt som gör att man sparar batteri och därför kan den också arbeta en längre tid.
Denna modell är utrustad med borstlösa motorer.

För vidare information om utrustning och egenskaper, se teknisk info.

Pris 4000 m² 36 900:-